googlea9e8774a0ac79cc5.html

Gesuino Poddighe, bedrijfsadviseur en coach
Ondernemen is een ontdekkingstocht

Persoonlijk


Ik ben ervan overtuigd dat je kunt leren ondernemen. Wat je er voor nodig hebt is gevoel voor avontuur. Natuurlijk moet je als ondernemer ook heel veel zaken kunnen en kennen, maar de meeste zijn te leren in de praktijk. Met vallen en opstaan. Zo heb ik het zelf, net als de meeste ondernemers, ook gedaan.
Belangrijker dan het leren ‘hoe het moet’ is het ontdekken welke manier van ondernemen nou écht bij jou past. Want alleen als je onderneemt op jouw manier, kun je ondernemen op een relaxte manier.

Aanpak


Succesvol ondernemen begint met een goed idee. Of iets waar je goed in bent, en een expert in kan worden. Het is belangrijk om te ontdekken op welke manier jij daarmee geld kunt verdienen, en het te vertalen naar een bedrijf met een stevig verdienmodel.
Op zoek naar de plek van je bedrijf en van jou als ondernemer in de markt. Ik help je bij die ontdekkingstocht. Samen beleven we veel plezier aan het vormgeven van jouw eigen bedrijf.
Tenminste….. als je de humor van ondernemen inziet.
Ondernemen draait uiteindelijk ook om financieel succes. En voldoende omzet behaal je alleen als je creatief omgaat met je eigen talenten. Talenten die ik in jou, (aanstaande) ondernemer, hoop te ontdekken en te versterken.

Sterke punten
  • Ik vraag en luister naar jouw ideeën en passie
  • Ik zoek indien nodig je persoonlijke weerstanden en help je deze te overwinnen
  • Ik koppel nuchtere zakelijkheid aan geïnspireerd enthousiasme
  • Ik ben gek op cijfers en begrotingen

 

Ervaring en specialisme


Geen mens is hetzelfde, en geen ondernemer is hetzelfde. Ik heb gewerkt met hele verschillende professionals, van winkeliers tot zakelijke dienstverleners. De laatste jaren werk ik veel met vluchtelingen en statushouders. Daarnaast werk ik graag met stichtingen en organisaties met een missie die draait om mensen en het verbeteren van de wereld. Daar word ik blij van.