googlea9e8774a0ac79cc5.html

Wij zijn een advies- en coachorganisatie voor ambitieuze starters en gevestigde ondernemers in het kleinbedrijf

Specialisten in ondernemerscoaching
en bedrijfsadvies voor succesvolle bedrijven

Historie 

De Eigen Zaak is in 1998 gestart in Arnhem op de Rijnkade en vervolgens heeft Jobien Wind dit in 2007 overgenomen van Wim Korsten. Daarna is ons bedrijf binnen Arnhem verhuisd naar Het Nieuwe Land 8. Vanaf 2017 is Alice van der Zwaag eigenaar en directeur. We hebben nu twee vestigingen van De Eigen Zaak: in een bedrijfspand in het Spijkerkwartier in Arnhem en in het centrum van Nijkerk. Workshops, trainingen en verhuur van werkplekken vinden plaats in Arnhem en bij voldoende aanbod ook in Nijkerk.

We hebben al deze jaren met veel plezier binnen en buiten Arnhem vele ondernemers geholpen bij de start en groei van hun bedrijf. Vanuit projecten als Blik op Werk, Ik Start Smart, Ik groei Smart en via bedrijven als de belastingdienst, gemeenten, UWV en andere instellingen hebben wij de afgelopen jaren onze bijdrage geleverd aan ambitieuze ondernemers.

Visie

Wij willen een bijdrage leveren aan het stimuleren van een succesvolle start en groei van je bedrijf. Ook willen wij via scholing jonge mensen leren wat ondernemerschap betekent en ondernemers verbinden om te kunnen leren van elkaar en mee te werken aan een gezond, krachtig en innoverend ondernemersklimaat in Nederland.

Duurzaam ondernemen, tegengaan van verspilling, hergebruik en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn aspecten die verfrissende nieuwe mogelijkheden voor ondernemers bieden. Het brede aanbod van subsidies, projecten en lokale initiatieven kunnen je verdienmodel positief beïnvloeden.

In de praktijk betekent ondernemen slim nadenken en anticiperen op toekomstige ontwikkelingen. Wij stimuleren een aanpak waarmee ondernemers op zakelijk en persoonlijk vlak bewust keuzes maken, oplossings- en resultaatgericht hun bedrijf opbouwen vanuit hun drive en plezier in het ondernemerschap. Steun en support vanuit professionele beroepsverenigingen en van onze specialisten dragen hier op een positieve manier aan bij. Kunnen wij je uitdagen om je plannen en businessmodel eens tegen het licht te houden?

Lees meer over Alice van der Zwaag

Contact

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken wat wij voor jou en je bedrijf kunnen betekenen. 

Bel 06 2014 26 16 of stuur een bericht

Stuur een bericht

12 + 4 =

Voor het waarborgen, bijhouden en vergroten van onze kennis zijn wij aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen: