googlea9e8774a0ac79cc5.html

Onze kernwaarden

“There’s no pleasure in working if you don’t do the things you want to” (Sophia Loren, Italiaanse actrice)

Wij werken met passie, plezier en enthousiasme. Dit uit zich in onze jarenlange samenwerking als adviseurs, in diverse netwerken en in het klantcontact. Onze focus ligt op het leveren van maatwerk, betrokkenheid en professionaliteit. Wij sluiten aan bij onze klanten en dragen bij aan de ontwikkeling en groei van hun bedrijf. Zodat ze met plezier ondernemen en hun kwaliteiten optimaal kunnen benutten. Dat is voor ons de kern van ondernemer zijn: doen wat je leuk vindt!

We willen niet gemiddeld zijn. We willen ertoe doen en ons onderscheiden van andere ondernemerscoaches met onze kennis vanuit verschillende expertises. We willen hiermee ook een trekpleister zijn voor (startende) ondernemers in heel Nederland. Onze aanpak prikkelt mensen om het beste uit zichzelf te halen en we sluiten aan bij de behoefte van de klant en/of het bedrijf. Ook dragen wij bij aan het aanleren, stimuleren en versterken van ondernemerschap in het onderwijs en bij diverse opleidingen.

 

Netwerken en verbinden is voor ons heel belangrijk. Veel ondernemers voelen zich soms alleen staan, hier willen wij onze rol in nemen door het aanbieden van intervisie. Leren van elkaar en delen met elkaar werkt vaak beter dan elkaar te zien als concurrent. Prettige, oplossingsgerichte communicatie met klanten en in netwerken levert effect en maakt dat werk sneller wordt gegund. Persoonlijke ontwikkeling is hierbij een belangrijke key om succesvol te ondernemen!

Duurzaam ondernemen, tegengaan van verspilling, hergebruik en maatschappelijk verantwoord ondernemen bieden verfrissende nieuwe mogelijkheden voor ondernemers. Deze aspecten proberen wij zo veel mogelijk te integreren in je bedrijfsidee. Het brede aanbod van subsidies, projecten en lokale initiatieven kunnen je verdienmodel positief beïnvloeden. Gezond succesvol ondernemerschap is met visie en medemenselijkheid gebruikmaken van alle opties die de markt biedt en nieuw aanbod creëren. Zelf bijdragen aan een gezonde wereld!