googlea9e8774a0ac79cc5.html

Referenties

14-12-2017 Bedrijf: ‘Anders Musiceren’ te Arnhem
In 2003 ben ik begonnen met mijn eigen praktijk voor pianoles en zang in Arnhem. Ik heb met hen een ondernemingsplan gemaakt en de cursus boekhouding gevolgd. Twee belangrijke stappen voor mij als beginner. Tijdens onze gesprekken werd mij duidelijk wat ondernemer zijn betekent, welke voor- en nadelen daar bij komen kijken en vooral hoe ik me niet te snel rijk moest rekenen. Ik maak nu, anno 2017, nog steeds gebruik van de diensten die de Eigen Zaak heeft te bieden; o.a. overleg, maken van jaarcijfers en belastingaangiften.

8-12-2017 Bedrijf Punt van Aandacht van G. Klaassen  
De Eigen Zaak is een expert op het gebied van belastingen voor ondernemers. Ze kwamen bij mij in beeld nadat ik zelf de ‘rommel’ al had veroorzaakt en hebben ervoor gezorgd dat alles netjes ‘opgeruimd’ is. Wat ik waardeer aan de werkwijze van De Eigen Zaak, is dat je als klant alle ruimte krijg om de emotie te betrekken in de besprekingen en dat diezelfde emotie niet in de bezwaarschriften terecht komt. Wat ik op een grappige wijze verfrissend vind, is dat men tijdens een gesprek een poosje instemmend kan meeknikken, om je vervolgens mee te delen dat ze je gehoord heeft, en het op die manier niet gaat aanpakken. De Eigen Zaak is kundig, geduldig en ze heeft een gezonde portie doorzettingsvermogen. Daardoor ben ik van ‘gelijk willen hebben’, naar ‘gelijk krijgen’ gebracht. Dat was zonder de inbreng van De Eigen Zaak nooit gelukt.

Debbie Tjon Affo, executive director Art Job
De coach van De Eigen Zaak heb ik als zeer deskundig en geïnteresseerd ervaren. De werkwijze is mensgericht en ook denkt ze actief mee met haar gesprekspartner. De jarenlange ervaring als ondernemer en de bijhorende kennis van het ondernemerschap is  een rijke aanvulling voor mij geweest. De Eigen Zaak geeft niet alleen vertrouwen, maar straalt dat ook uit. Ik heb heel prettig contact en dat zal ook zo blijven in de toekomst.

 

Handige links