googlea9e8774a0ac79cc5.html

Persoonlijke coaching

Geluk is dat je bent wie je wilt zijn (Erasmus)

We helpen je graag bij

R
Jezelf verkopen en presenteren
R
Talenten ontwikkelen
R
Effectief leidinggeven
R
Stress, spanning en balans
R
Assertiviteit vergroten
R
Ondernemen en omgaan met verlies
R
Ondernemen met HSP, ADHD, ADD etc
R
Oplossingsgericht denken
R
Conflict oplossen
R
Plannen en focus

Persoonlijk groeien en ontwikkelen als ondernemer

Succesvol functioneren als ondernemer, positief denken en je energiek en geïnspireerd voelen is af en toe een uitdaging. Immers, alle aspecten van het leven dienen zich ook aan. Je hebt naast het ondernemerschap nog vele andere rollen, je bent iemands kind, wel of geen ouder, alleenstaand of hebt een relatie, vriendschap(pen) en neemt deel aan het maatschappelijk leven. Dit betekent dat je ook alle gebeurtenissen die je meemaakt in deze rollen met je meedraagt, meestal zijn deze steunend, leuk en inspirerend, maar soms ook lastig of intens moeilijk. Problemen in je bedrijf of privé, zoals scheiding, ziekte en overlijden, of andere gebeurtenissen. Ook in deze situaties wil je kunnen blijven functioneren als ondernemer en is het fijn als je een steuntje in de rug van ons kan krijgen.

 

Daarnaast betekent ondernemen ook: groeien in een rol, omgaan met veranderingen in je bedrijf en personeel aansturen. Kortom, vaardigheden die niet stilstaan, maar in ontwikkeling zijn. Neem de tijd om hier af en toe op te reflecteren, doe nieuwe inzichten en kennis op en zet deze in de praktijk neer. Dan blijf je als mens je ontwikkelen, blijf je aansluiten bij eigen behoeften en de vragen en verwachtingen om je heen.

Vanuit het oplossingsgericht werken is onze aanpak om d.m.v. één op één gesprekken aan de slag te gaan met zaken waar jij tegenaan loopt en waar jij verder mee wilt komen!

Wij bieden je hierbij een professionele en resultaatgerichte aanpak. Wij gaan aan de slag met het helder formuleren van je doelen, met je groei en je veranderproces; wij zijn je sparringpartner en lopen een stukje met je mee met een kritische blik en steun en waardering voor jouw wijze van denken en jouw unieke aanpak. Immers, jouw visie, inzet en unieke aanpak biedt de kans om nieuwe successen te realiseren.

Om onze vaardigheden en kennis op peil te houden en te blijven ontwikkelen zijn we aangesloten bij een beroepsvereniging, het V.O.P.N.. Daarnaast kunnen wij uit verschillende methodieken putten, o.a. A.C.T., oplossingsgericht werken, R.E.T en N.L.P..

Contact

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken wat wij voor jou en je bedrijf kunnen betekenen. 

Bel 06 2014 26 16 of stuur een bericht

Stuur een bericht

4 + 9 =