googlea9e8774a0ac79cc5.html

Wil je meer informatie of nader kennismaken? Stuur een bericht of kom langs op één van onze locaties in Arnhem of Nijkerk

Stuur een bericht

4 + 5 =

Of bel 06 20 14 26 16

Arnhem:

Het Nieuwe Land 8

6826 DZ Arnhem

Routebeschrijving Arnhem

Kom je met de trein, dan is station Velperpoort dichtbij. Als je met de auto komt, kun je het beste parkeren in de parkeergarage naast station Velperpoort. Vanaf station Velperpoort is het dan nog 5 minuten lopen. In de wijk geldt overal betaald parkeren.

Laatste stukje lopen
Als je uit het station of de parkeergarage komt steek je de straat over bij het voetgangerslicht. Via het kleine parkeerplaatsje ga je rechtsaf de Steenstraat in. Na ca 200 m. ga je bij de biologische slager ‘De Groene Weg’ linksaf de Spijkerlaan in. Na 50 m. ga je rechtsaf de 1e Wijkstraat in. Vervolgens tref je na 50 m. links ‘Het Nieuwe Land’. Als je iets doorloopt vind je na 30 m. aan je linkerhand het bedrijfsverzamelgebouw waar ook De Eigen Zaak is gevestigd. Nummer 8 is de hoofdingang..

 

Nijkerk:

Venestraat 74
3861 BZ Nijkerk

Routebeschrijving Nijkerk Vanaf de A28, neem de afslag Nijkerk-Zuid en sla na het volgen van de afrit rechts bij de 1e rotonde. Vervolgens doorrijden totdat je uitkomt op een rotonde waarop je slechts rechts of links kan (je passeert diverse rotondes voordat je daar bent).  Sla op deze rotonde linksaf richting Nijkerk. Je rijdt dan onder een tunnel door en rijdt daarna Nijkerk binnen. Je ziet de Albert Heijn rechts van de weg passeren. Na de Albert Heijn is het de 2e afslag links en de 1e straat rechts. Parkeren is mogelijk voor de school of verderop in de Venestraat. Let op bij het aanbellen dat je bij het hoekhuis aanbelt met de blauwe voordeur, nummer 74 (en niet A, B of C). Welkom!