googlea9e8774a0ac79cc5.html

Jobien Wind, bedrijfsadviseur en coach

Mooi allemaal, maar zullen we ook even gewoon aan de slag?!

Persoonlijk

Ik zit elke week bij ondernemers aan tafel. Ik heb daar veel plezier in, vooral als het lukt om de ondernemer zijn eigen weg te laten ontdekken en in te slaan. De afwisseling van beroepen en ambachten houdt mij scherp én dit vak staat me toe om ongehinderd nieuwsgierig te zijn. Ook mijn eigen goede én slechte ervaringen als ondernemer en mijn analytisch vermogen, opgedaan als moleculair bioloog, kan ik hierin kwijt.

Ik vind het inspirerend om ondernemer te zijn (mijn eerste woorden waren: “zelluf doen”) en mijn eigen pad te kiezen als adviseur coach.
Kernwoorden in mijn manier van werken zijn: betrokken, inspirerend, structurerend, humor confrontatie en ervaren.

Aanpak

Mijn uitgangspunt bij coaching is een individuele, eigen invulling van het traject. Waar sta jij als ondernemer, wat is je bedrijfsidee, wie ben je, waar wil je naar toe, staan centraal in de aanpak van het coaching traject. Soms ligt de nadruk op het ondernemersplan, het opzetten en uitwerken van een marktonderzoek of juist het verdiepen van het bedrijfsconcept of het vinden en binden van klanten.

Ik merk dat veel kleine ondernemers niet per se ondernemer willen zijn, maar ondernemerschap vooral zien als ballast bij het uitoefenen van hun (leuke) vak. Ik ontwikkel samen met jou een ondernemersaanpak die past bij jou en die daardoor leuk wordt!

Sterke punten

  • Ik sluit goed aan bij het niveau en de vraag van jou als ondernemer
  • Ik ben ondersteunend en confronterend, passend bij jou en het moment
  • Ik heb plezier in het werken met eigenzinnige mensen en in het wegnemen van weerstanden rondom jezelf verkopen
  • Ik zie financiën als een manier om grip te krijgen op je bedrijf en weet dat eenvoudig hanteerbaar te maken.

Specialisme

Ik ben een allround adviseur-coach, maar heb extra affiniteit met (zakelijke) dienstverleners. Acquisitie en grip op financiën zijn vaak voorkomende onderwerpen. Ik help je ook op weg met de inzet van sociale media voor jouw bedrijf.