googlea9e8774a0ac79cc5.html

Hanneke van Zijl, trainer

Wat wil jij tot bloei laten komen?

Persoonlijk


Jarenlang dacht ik dat ik mijn droombaan had gevonden. Ruim 15 jaar werkte ik met heel veel plezier in diverse marketing- en communicatiefuncties en leerde een breed scala aan bedrijfstakken kennen. Maar toch bleef er iets kriebelen. En helaas (zoals dat zo vaak gaat) was er een persoonlijke crisis nodig om me te realiseren dat ik nog een passie had, die in a die jaren te weinig aandacht had gekregen; psychologie en bewustzijn.

Voor mijn persoonijk ontwikkeling besloot ik een opleiding tot Coach/Counselor te volgen en eenmaal gegrepen door het vakgebied was een eigen onderneming starten een logisch gevolg. Nu ben ik pas echt op mijn plek. Ik begeleid als Coach/Counselor en Mindfulness trainer mensen van verschillende achtergronden bij het ontdekken van hun kracht. Dit kan tijdens individuele gesprekken of samen met anderen in een cursus, workshop of training.

Mijn aanpak


Jij bent uniek en beschikt over een enorm potentieel aan mogelijkheden en kwaliteiten. Maar soms zijn er momenten dat het je niet lukt om te groeien en te bloeien.

In mijn begeleiding staan we – voordat we beginnen met het oplossen van je knelpunten – even stil. Je stopt met je zoektoch naar oplossingen en creëert ruimte voor datgene wat er eigenlijk speelt. Zo kun je luisteren naar je ‘eigen wijsheid’, want eigenijk weten we zelf heel goed wat het beste bij ons past en wat de oplossing voor onze vraag is.

Specialisme


Ik ben trainer in o.a. de workshop ‘Therapeut zoekt klant’ en ‘Ondernemer zoekt klant’.