googlea9e8774a0ac79cc5.html

Christel Dijkman, digitaal specialist en adviseur

Persoonlijk


In de afgelopen twintig jaar heb ik bij grote tot zeer grote bedrijven zo’n beetje alle hoeken van het digitale vakgebied leren kennen.

Als adviseur miste ik het praktische van mijn werk en andersom miste ik de grote lijn als ik alleen maar met de techniek of marketing bezig was. Daarom besloot ik het te combineren, en mijn expertise in de breedte te benutten en het denken met doen te verbinden.

Ik help ondernemers zich digitaal te manifesteren. Dat gaat vaak verder dan een website of een online marketing campagne. Samen met ondernemers en / of organisaties denk ik na over het in e markt zetten van hun product of dienst, of hoe ze dit proces kunnen verbeteren.

Ik vind het heerlijk mensen mee te nemen naar een nieuwe manier van kijken. Daarbij zorg ik graag dat ik begrijpelijk blijf maar wil toch net even verder gaan. Ik word enthousiast van de afwisseling tussen grote, strategische, lijnen en de details.

Aanpak

Ik start met een persoonlijk gesprek, om te kijken wie je als ondernemer bent en wat je echt wil bereiken, de persoonlijke wensen en ideeën staan centraal en ik vertaal dit pas later naar een digitale strategie en middelen.

Ik observeer, bekijk het grote geheel en kom snel tot de kern. Dan komen we samen tot praktische oplossingen waar je echt mee aan de slag kunt.

 

Specialisme

Ik help je met:

  • Digitale strategie die je kunt gebruiken als ontwikkelingstool voor je bedrijf
  • Advies over e-commerce, en online marketing
  • Trainingen op maat over digitale marketing communicatie
  • Workshops website- en digitale concepten
  • Bedenken en uitvoeren social media campagnes
  • Realiseren websites en webshops, soms in samenwerking met partners