30-12-2017 - 9:30 tot 12:00 uur

Werkplek & flexplek & vergadering & cursus

Het Nieuwe Land 8 - werkplek
Inspirerende, informeel zakelijke plek met vaste huurders/gebruikers en flexwerkers. Een plek waar ondernemers werken en samenwerken, elkaar ontmoeten en waar kennis gedeeld wordt.

Verhuur van vergaderruimtes, coachruimtes en cursusruimte. Mogelijkheden tot flexwerkplekken, strippenkaart, huren kantoor- of therapieruimte, samen lunchen....

Je kunt met de knop hieronder direct een flexwerkplek of een ruimte boeken. Niet alle mogelijkheden staan in dit systeem. Ga via de link Info & Tarieven naar meer informatie.
Boek hier >>

Info & Tarieven

Foto's

Annuleren

Waar
Een groot multifunctioneel pand in het Spijkerkwartier in Arnhem, het Nieuwe Land 8. Al sinds 1987 wordt dit pand gedeeld met verschillende gebruikers. 0263510281

Wat koop je als flexwerker?
- een flexwerkplek: per uur of per dagdeel, of je koopt een strippenkaart
- mobiel Internet
- koffie, chocolademelk en thee
- gebruik ontvangstruimte en lunchruimte
- lunchen tegen kostprijs (gezamenlijk en zelf smeren…)

De flexwerkplekken hebben toegang tot Internet via wifi (en beperkt via een kabel). De ruimte is beschikbaar tijdens kantooruren (8:30-17:30 uur van ma-vrij). Overige tijden in overleg.

Met een strippenkaart kun je 10x komen flexwerken. En hij is ook te gebruiken om een coachruimte te huren voor 1 uur! Geldigheid 1 jaar. De strippenkaart is te koop in de webshop.

NB. Zoek je een kantoorruimte buiten Arnhem, kijk dan vooral even hier! Skepp.nl

24-06-2016

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


Bestellen >> naar de winkel
Meer informatie >> www.ikwerkvoormezelf.nl

Gesuino Poddighe

Het gebeurt soms in de confrontatie!