30-12-2017 - 9:30 tot 12:00 uur

Ondernemer

De Eigen Zaak, klare taal

De meeste ondernemers die wij tegenkomen zijn geen stereotype ondernemers. Ze lopen slechts zelden in (mantel)pak, rijden geen BMW en praten over zichzelf als vakman of expert, maar niet als ondernemer.

Veel jargon rondom ondernemen schrikt af. Zo hoorden we van een hovenier die al 15 jaar met veel plezier bijzondere tuinen ontwerpt en aanlegt dat hij ‘niet zo'n ondernemer is’.
Daarmee bedoelde hij dat hij niet in een pak loopt en het niet alleen om het geld doet. Doen waar zijn hart ligt, gaat boven rücksichtslos groeien.

In onze visie is hij juist een goed ondernemer. Het maakt ons duidelijk dat we heldere taal moeten gebruiken. Woorden die jou ruimte geven om eigen keuzes te maken. Vandaar dat we zoveel mogelijk eenvoudige begrippen gebruiken. Op deze website en in alles wat we doen.

Eigenwijs ondernemen kan je leren
Eigenwijs ondernemen is vooral het op je eigen wijze doen, uit de verschillende mogelijkheden kiezen wat het beste bij jou past. Niet zomaar het stappenplan van iemand volgen. Maar je eigenheid waarderen en inzetten. Gaan voor jouw bedrijf, voor jouw klanten op een manier waar jij plezier in hebt.

Wij geloven niet in koude acquisitie (verkoop) maar veel meer in warme acquisitie, via je netwerk aan de slag gaan. Toch zijn er ondernemers die wel via koude acquisitie hun bedrijf kunnen runnen. En dat is hun eigenwijsheid! 

24-06-2016

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


Bestellen >> naar de winkel
Meer informatie >> www.ikwerkvoormezelf.nl

Gesuino Poddighe

Het gebeurt soms in de confrontatie!