30-09-2015 - 13:30 tot 16:30 uur

10-10-2015 - 10:00 tot 17:00 uur

12-10-2015 - 13:30 tot 16:30 uur


Netwerkworkshop met lezing
Datummaandag 02 maart 2015
Tijd19:30 tot 22:00 uur
Kosten 15,- ex.btw

Netwerkbijeenkomst met lezing van Francis Dusseldorp

De Eigen Zaak organiseert weer een netwerkavond met lezing, ditmaal van Francis van Dusseldorp: Van Dusseldorp Coaching & Advies.

Vertrouwen.

In deze interactieve lezing leer je hoe je vertrouwen uitstraalt en geloofwaardig overkomt zodat een potentiële klant geïnteresseerd raakt, ook als je startend ondernemer bent, je (nog) onzeker voelt over je dienstverlening of acquireren lastig vindt. Op een heldere en inzichtelijke wijze deelt Francis van Dusseldorp haar kennis en ervaring over vertrouwen.

Vertrouwen haalt potentiële klanten over de streep om jou in te huren. Uit onderzoek blijkt dat vertrouwen en geloofwaardigheid uit een aantal basiselementen bestaat. Heb je deze elementen voor jezelf in beeld en stem je ze goed op elkaar af, dan vergroot je meteen je geloofwaardigheid als ondernemer.

Vanuit haar ervaring als coach, trainer en procesbegeleider ontwikkelde Francis een training over vertrouwen voor o.a. projectmanagers en een workshop ‘boostcamp zelfvertrouwen’.
De avond is bedoeld voor iedere ondernemer die geloofwaardig en meer vanuit vertrouwen klanten wil benaderen.

Wat gaan we doen?
We gebruiken de basiselementen van geloofwaardigheid en vertrouwen voor zelfanalyse. Je zult zien welke elementen al sterk zijn en welke aandacht behoeven. We bespreken één of twee analyses om inzicht te krijgen in wat je kunt doen om de geloofwaardigheid te vergroten. Ook kijken we samen naar houding en gedrag om meer vertrouwen uit te kunnen stralen!

Na deze workshop ga je naar huis met inzicht en ideeën wat je kunt doen om geloofwaardiger te zijn en (meer) vertrouwen uit te stralen.

Met haar bedrijf ‘van Dusseldorp coaching & advies’ faciliteert Francis verandering, persoonlijke groei, het gebruiken van kwaliteiten en de kracht van eigen keuze. Ze combineert haar bedrijf met een baan als buurtopbouwwerker bij een welzijnsorganisatie.

Francis op LinkedIn >>

Ga hier naar ons Facebookevenement >>

Inschrijven >>

« terug naar het agendaoverzicht


Bestellen >> naar de winkel
Meer informatie >> www.ikwerkvoormezelf.nl

Anja Kruska

Een eigen bedrijf is avontuur, durf te veranderen!