30-12-2017 - 9:30 tot 12:00 uur

Advies & Coaching

De Eigen Zaak coacht en adviseert

Een bedrijf starten of runnen betekent veel in je leven. De drive om zelf inhoud aan je werk en je leven te geven is heel persoonlijk. Een coach heeft goed oog voor de persoonlijke kant van jou en je plan. En begeleidt je in jouw persoonlijke proces.

Jouw droom vertalen naar een bedrijf, of je bedrijf weer scherper op de rit krijgen, vraagt veel kennis en inzicht op bedrijfsmatig gebied. Een adviseur adviseert breed: van marketing tot financien en regelgeving. En geen kennis om de kennis, maar toepasbaar in jouw specifieke situatie.

We hebben het je gemakkelijk gemaakt. Wij vinden dat onze adviseurs zowel coach als adviseur moeten zijn. Onze mensen zijn daar in een eigen training voor opgeleid.

Theorie en praktijk

Onze coach~adviseurs zijn ook ondernemer. Hun kennis komt niet alleen uit een boek, ze weten hoe het in de praktijk werkt en hoe het voelt!

Advies op maat

Naast algemene kennis en inzicht heeft ieder van ons ook zijn eigen wijsheid. Affiniteit met een branche of onderwerp en een eigen achtergrond.

Op de pagina Onze mensen vind je onze coach~adviseurs.

In de winkel zie je dat we advies en coaching ook tot concrete producten hebben gemaakt. Dat doen we omdat veel mensen de angst hebben dat de meter direct begint te lopen als ze met een coach~adviseur gaan praten. We doen het ook om je meer inzicht te geven in wat je kunt verwachten.

We werken in Overijssel en Gelderland ook samen in het project ikstartsmart, een heel leuk project waarin je voor een laag bedrag een coach kunt uitkiezen voor ruim een half jaar, netwerkbijeenkomsten kunt meemaken en een budget hebt om workshops en seminars te volgen.

24-06-2016

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


Bestellen >> naar de winkel
Meer informatie >> www.ikwerkvoormezelf.nl

Hanneke van Zijl

Wat wil jij tot bloei laten komen ?